YÜZEY AKTİFLER

YÜZEY AKTİFLER
Göster:
Sırala:

BETAİN - %35

Ürün İsmi BETAİN - %35Cas No 61789-40-0EINECS NO 263-058-8Kimyasal Formülü C19H38N2O3Kimyasal AdıCoco Amido Propil BetainSaflık (%)35Yoğunluk (g/cm3)1,05Kaynama Noktası (°C)100pH4 – 6 Özellikleri : Betain, hidrojen atomu bulunmayan  bir kuaterner amonyum yada  fosfonyum katyonu gibi artı yüklü bir katyonik fonksiyonel gruba aittir ve herhangi bir hidrojen atomu bulunmayan eksi yüklü bir fonksiyonel gruba ait  herhangi bir yüksüz kimyasa..

COCOAMIDE DEA

Ürün İsmi Cocoamide Dea (Coconut Diethanolamide)Cas No 68603-42-9EINECS NO 271-657-0Kimyasal Formülü CH3(CH2)nC(=O)N(CH2CH2OH)2Görünüm Sarı viskoz sıvıÖzellikler :Noniyonik sürfaktanlar, negatif bir yüke sahip anyonik sürfaktanların ve sulu çözeltide pozitif bir yüke sahip katyonik sürfaktanların aksine, sulu çözeltilerde iyonlara ayrışmayan yüzey aktif maddelerdir.Tipik olarak ticari hindistan cevizi yağ asidi karbon zincirinin bileşimine sahiptir;  Kokamidler, alk..

EDTA

Ürün İsmiE.D.T.A. (Etilendiamin Tetra Asetik Asit)Cas No60-00-4Kimyasal FormülüC10H16N2O8GörünümToz kristalleriYoğunluk (g/cm3)0,86Erime Noktası (°C)237pH10.5 – 11.5Molekül Ağırlığı (g/mol)292.24Özellikler :Kullanım alanı çok yaygın olan EDTA toz halde beyaz renkte bir maddedir. İçeriğinde azot, hidroksit ve oksijen iyonları vardır. Formülü C10H16N2O8 tür. Su ve polar solventlerde çözünür. 150-200 °C de dekompoze olur, yavaş yavaş kristalizasyon ..

LABSA - %96

Ürün İsmi LABSA - %96Cas No 85536-14-7Kimyasal Formülü C18H30O3SGörünüm Kahverengi sıvıSaflık (%) 96.8Yoğunluk (g/cm3) 1.05Kaynama Noktası (°C)190Özellikler :Lineer Alkil Benzen Sülfonik Asit; deterjan ve emülgatör çeşitleri üretiminde yaygın olarak kullanılan bir anyonik sürfaktandır. Toz olarak kurutulabildiği gibi çevre dostudur.Kullanım Alanları :LABSA, Lineer Alkil Benzen( LAB )’ın SO3 ile tepkimesi sonucunda(sülfonasyon) oluşmaktadır. Günümüzde sıvı, jel veya ..

NP10 - %98

Ürün İsmiNP 10- %98Cas No26027 – 38 – 3 Kimyasal Formül C15H24OSaflık Derecesi %98Kaynama Noktası270Fiziksel GörünümRenksizErime Noktası6pH6 – 7Yoğunluk1.100 GR / cm3ÇözünürlükSuda ÇözünürÖzellikleri :Nonilfenoller, alkilfenoller olarak adlandırılan, yakından ilişkili organik bileşiklerin bir ailesidir. Antioksidanlar, yağlama yağı katkı maddeleri, çamaşır ve bulaşık deterjanları, emülgatörler ve çözündürücüler üretiminde kullanılırlar. Bu bileşikler deterjanlar, boyalar, zirai ilaçlar..

SLES - Sodyum Lauril Eter Sülfat

Ürün Adı :SODYUM LAURİL ETER SÜLFAT (SLES)Cas No :68585-34-2Formül  : C24H50Na2O5SGörünümAçık Sarı Macun Şeklinde, Akışkan YapıdadırMoleküler Ağırlık :496.7 g/molÖzellikler :Sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralması olan sodyum lauret sülfat (SLES) birçok kişisel bakım ürünlerinde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) Bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir. SLES ucuz ve çok etkili bir köpükleştirici ajandır SLES, sodyum lauril sülfat (SLS), amonyum lauril s..

ZOHARPEARL 771 -SEDEF

ÜRÜN ADIZOHARPEARL 771 -SEDEFCas No: 98-29-3KİMYASAL ADIZOHARPEARL 771 GÖRÜNÜŞÜSIVIRENK                BEYAZA YAKIN KOKUSUKARAKTERİSTİK PH6 - 8ÇÖZÜNÜRLÜKSUDA DİSPERSE OLUR.KULLANIMI :Kozmetik ve deterjan ürünlerde ve bilhassa şampuan ve sıvı sabun gibi çok tüketilen ürünlerde sedefli görüntüsağlamak için kullanılan bir maddedir.. Sıvı el sabunu ve şampuan (%1-3) oranlarında kullanılır.SEDEF (SODIUM LAURETH SULPHATE,EGDS,COCOAMIDE M..